Wij als Magicballs zijn ook supporter van onze collega’s in Steenwijk. Zo werken wij veel samen met diverse acties en ondersteunen wij elkaar, daarom zijn het onze collega’s en deze stellen wij u hier voor.

 

De Opschepper

Unieke formule binnen Steenwijkerland!

Voor de opschepper is het verlenen van service vanzelfsprekend, en zij zullen er dan ook alles aan doen uw avond onvergetelijk te maken. Zij zorgen natuurlijk dat het eten van topkwaliteit is, maar ambiance en gezellige sfeer is voor hun net zo belangrijk! Alle gerechten en salades worden dagelijks vers bereid.

Uniek in deze regio: U kunt bij de opschepper drie uur lang onbeperkt genieten van voor-, hoofd- en nagerechten, barbecueën én onbeperkt drinken – koffie, thee, bier, wijn en fris zit namelijk bij het arrangement inbegrepen!
Restaurantdeopschepper.com

 

Bowlingcentrum Steenwijk

Bowlen is een sportief uitje, maar vooral erg gezellig! En in Bowlingcentrum Steenwijk is dat zeker het geval. Bij deze collega staat net als bij ons gastvrijheid, gezelligheid en sportiviteit centraal om u een geweldige ervaring te bezorgen.

Bowlingcentrum Steenwijk is bij uitstek geschikt voor bedrijfsfeesten, familiefeesten en kinderfeestjes. Dankzij de ruim opgezette locatie en maar liefst tien gecertificeerde bowlingbanen zijn er feesten tot 250 man mogelijk!

Maar ook voor een gezellig uitstapje met familie, vrienden of collega’s zijn er mogelijkheden genoeg.

Bowlingcentrumsteenwijk.nl

Magicballs Lekker avondje uit

Wat dacht u van een potje bowling bij bowlingcentrum Steenwijk gevolgd door een heerlijk buffet of lekker gril bij de opschepper en als afsluiter een gezellige pool avond tot in de late uurtjes bij ons in de zaak.