Een avondje bij Magic staat garant voor een gezellig én lekker avondje uit!

Onder genot van een drankje en een heerlijke snack uit eigen keuken kunt u bij gebruik maken van onze dartbanen, pool-, snooker- of caramboletafels. Sinds kort hebben wij ook een spelletjeshoek, dus wat dacht u van een potje zeeslag, risk, colonisten of een potje kaarten met u vrienden of familie?

Iedere week organiseren wij een activiteit waarvoor u zich kunt opgeven aan de bar of via ons contactformulier. De activiteiten kunt u vinden in de agenda. Voor kleinere groepen (2-6 personen) hebben wij diverse aanbiedingen in combinatie met een hapje en een drankje. Vooraf reserveren is gewenst.

Bedrijfsfeest/familiefeest

Magic beschikt over een grote en gezellige ruimte waar u uw bedrijfs-/ of familiefeest kunt geven. Wij hebben zitplaatsen voor tenminste 100 personen.

In overleg met u kunnen wij de activiteiten samenstellen in combinatie met een warm-/koud buffet of bijvoorbeeld een koffietafel of broodmaaltijd. Diverse arrangementen vindt u hier. Heeft u zelf wensen om uw feest samen te stellen? Informeer dan aan de bar of via ons contactformulier. Ons personeel zal u graag advies geven over de uitgebreide mogelijkheden.

Kinderfeestjes

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor kinderpartijtjes (vanaf 8 jaar). Voor een geslaagd kinderfeestje kunt u uw wensen bespreken met ons personeel aan de bar of informatie vragen via ons contactformulier.